Suositukset

Mai Kivelä

Kansanedustaja ja Helsingin kaupunginvaltuutettu

“Työskentelemme yhdessä eduskunnassa ja Anna on tehnyt minuun vaikutuksen osaavana, idearikkaana ja yhteistyökykyisenä ihmisenä. Arvostan erityisesti Annan aloitteellisuutta ja intohimoista suhtautumista politiikan tekoon. Anna vie rohkealla asenteella eteenpäin feminististä politiikkaa!”

Kuva: Antti Rintala

Jaakko Heinimäki

Kirkko ja kaupunki -lehden päätoimittaja, kirjailija ja pappi

“Olen tuntenut Anna Lemströmin lapsesta lähtien. Siis siitä lähtien, kun hän oli lapsi ja minä hänen luokkatoverinsa isä. Anna on ruumiillistunut vastuun- ja oikeudentunto. Jos jaat hänen arvomaailmansa, et voi saada itsellesi sinnikkäämpää ja aikaansaavampaa edustajaa valtuustoon kuin Anna Lemström.”

Juho Kautto

Kansanedustaja ja Äänekosken kaupunginvaltuutettu

“Olen oppinut tuntemaan Annan ammattitaitoisena ja auttavaisena työtoverina. Annan osaaminen yhteiskunnan eri osa-alueilla on erinomaista ja hänellä on kyky omaksua uusia asioita hämmästyttävän nopeasti. Lisäksi hänellä on aito kuuntelemisen taito, mikä on poliitikon tärkein ominaisuus.

Nämä ominaisuudet yhdistettynä uskallukseen tuoda ajatuksia esille, tekevät hänestä loistavan valinnan kuntavaaleissa. Voin vilpittömästi suositella Annaa, sillä tiedän, ettei äänesi voisi paremmin mennä. “

Elsa Tölli

Runoilija, yhdistysaktiivi ja esiintyvä taiteilija

”Annan myötätuntoinen ja kannustava läsnäolo kietoutuneena tämän väkevään asiantuntijuuteen sekä pitkäjänteisyyteen tekee hänestä ainutlaatuisen poliitikon. Anna on ollut minulle unohtumaton tukija opiskelukaverina, feministinen roolimalli, sekä rohkaisija oman taiteellisen urani alkuvaiheissa.”

Pekka Rantala

Vasemmistoliiton tasa-arvo- ja yhdenvertaisuustyöryhmän puheenjohtaja

”Olen päässyt tekemään Annan kanssa töitä puolueen tasa-arvo- ja yhdenvertaisuustyöryhmässä, jossa Anna toimii varapuheenjohtajana. Arvostan sitä, että voin huoletta luottaa siihen, että Anna tekee sen minkä lupaa ja säännöllisesti myös ylittää odotukset. Hänen näkemyksensä tasa-arvoisemmasta ja yhdenvertaisemmasta huomisesta kaikille on ollut korvaamaton apu laatiessamme laajoja ohjelmakokonaisuuksia. Samalla hänen kykynsä ajatella laajoja kokonaisuuksia järjestelmällisesti ja analyyttisesti on auttanut rytmittämään työtä, joka välillä tuntuu ylitsepääsemättömältä. Nämä ovat tärkeitä taitoja myös kaupunginvaltuutetun työssä ja siksi voin täysin sydämin suositella Annaa.”

Annis Riekkinen

Vasemmisto-opiskelijoiden pääsihteeri

”Anna on tinkimätön, tarkka ja taitava opiskelijan asian puolustaja. Annan työmoraali, tarmo ja into sekä kokemus poliittisesta vaikuttamistyöstä toisivat potkua valtuustoon!”