Osallistu

Auta rohkea, nuori ja osaava maailmanmuuttaja valtuustoon!

Kampanja valtuustopaikan eteen on jo aktiivisesti käynnissä, mutta kampanjasuunnitelman toteuttaminen vaatii taloudellisia resursseja. Tukesi avulla voimme kampanjoida aktiivisemmin ja näkyvämmin feministisen, ilmastorohkean ja opiskelijamyönteisen Helsingin eteen.

Voit lahjoittaa pienen tai suuren summan, kerralla tai osissa. Omassa verkkopankissasi voit esimerkiksi helposti säätää tililtäsi kuukausittain toistuvan automaattisen lahjoituserän.

MobilePay:
040 8715751

Tilisiirto:
Saaja: Anna Lemströmin tukiryhmä
Tilinumero: FI2458001320476400
BIC: OKOYFIHH

Kiitos kun olet mukana!

Osta kevään kantaaottavin kangaskassi ja tue nuoren feministin matkaa kohti Helsingin kaupunginvaltuustoa!

Kangaskassit ovat luomupuuvillaa ja ne on painettu paikallisesti Helsingissä.

Kasseja on rajoitettu erä. Varaa siis nopeasti omasi! Kassit myydään tukihintaan 15e/kpl ja kaikki tuotot käytetään kuntavaalikampanjani kulujen kattamiseen.

Varaa kassi laittamalla sähköpostia osoitteeseen anne.soinsaari(at)gmail.com.

Kassin suunnittelu: Toivo Heinimäki

”Annassa on harvinaista paloa, joka saa myös ihmiset ympärillä innostumaan!”

Maailmaa ja Helsinkiä voi muuttaa paremmaksi – jos sen tekee yhdessä

Monipuolinen ja iso tukitiimi on onnistuneen kuntavaalikampanjan elinehto ja sydän. Tiimissä on jo nyt lähes 100 ihmistä! 

Tukitiimistä löytyy monenlaisia ja eri ikäisiä ihmisiä erilaisilla taustoilla.

On toimijoita, joilla on pitkä tausta poliittisessa päätöksenteossa ja heitä, jotka tulevat politiikan ulkopuolelta ja osaavat katsoa asioita aivan uusin silmin. Paljasjalkaisia stadilaisia ja vasta hiljattain kaupunkiin muuttaneita. Annan jo pidempään tunteneita ja Annan sosiaalisesta mediasta tai lehtien palstoilta bonganneita uusia tuttavuuksia.

Monipuolinen joukko mahdollistaa sen, että voimme huomioida kampanjassa erilaisten kaupunkilaisten lähtökohdat!

Meitä tukitiimiläisiä yhdistää halu rakentaa sosiaalisesti oikeudenmukaista, ilmastotyötä tekevää ja feminististä Helsinkiä. Tiimi on meille paitsi alusta paremman Helsingin rakentamiseen, myös uusien tuttavien ja ajatusten löytämiseen.

”Kun seuraa Annan menoa, tulee sellainen tunne, että ehkä tämä maailma ei sittenkään oo niin paska kuin itselle usein tuntuu.”

Vaalityö on parhaimmillaan paitsi mahdollisuus vaikuttaa maailman menoon, myös oppia uutta ja pitää hauskaa.

Tule mukaan liittymällä kampanjan tukiryhmään tai lähettämällä sähköpostia Annan kamppispäällikölle Annelle (anne.soinsaari(at)gmail.com).